🌱اولین نشست تخصصی کارگروه های جهادی و منزلت و حمایت اجتماعی و توسعه و تحول اجتماعی محور۲۰۲۰محله استان اردبیل

با حضور دبیران کارگروه کشوری آقایان محمدرضا عامریان و محمدرضا مهدلو در سالن جلسه مرکز رفاهی فرهنگیان برگزار شد.

 

در این جلسه مسول سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل،سرهنگ پاسدار عباس نوظهور فرمود:

ضمن تبریک دهه کرامت ، زیربنای هر شخص آموزش و پرورش است.

سال گذشته سازمان بسیج سازندگی استان ۴۶ مدرسه را در طرح حجرت رنگ آمیزی و شاداب سازی گردید.

۴ مدرسه به کمک سازمان نوسازی مدارس احداث و در ۸۹ مدرسه مسائلی اعم از اب و برق و گاز کشی ، سرویس بهداشتی به مبلغ۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هدایای سردار حزنی حل گردید .

 

در استان اردبیل ۲۴۰۰ گروه جهادی شناسنامه دار وجود دارد که ۴۰۲ گروه جهادی دانش اموزی در مسائل شاداب سازی و رنگ امیزی مدارس کار میکنند و در ۱۲ مدرسه رسم عهد خدمت را بجا اورده اند.

از ۸۵ دانشجوی معلم در بحث های علمی در اردو های جهادی یاری گرفته میشود.

سرهنگ نوظهور در ادامه گفت : ما به فرمان حضرت اقا اتش به اختیار هستیم .

و

ان شاالله امسال۲۵۰ دانش اموز محروم، کم برخوردار و بی بضاعت استان اردبیل را به سفر زیارتی مشهد مقدس خواهیم فرستاد.

ما طرح هجرت را در مدارس اجرا میکردیم چه بهتر که طرح شهید عجمیان قرارگاه عدالت ام به این طرح اضافه شد و ما اماده همکاری در همه زمینه ها هستیم.

 

مرحله دوم طرح بهسازی و شاداب‌سازی مدارس کشور، موسوم به طرح شهید عجمیان با هدف انتقال فرهنگ کار مجاهدانه به دانش‌آموزان در استان اردبیل آغاز شد.

 

مرحله دوم این طرح امروز از این استان آغاز شد و مهم‌ترین هدف آن در کنار شاداب‌سازی مدارس، تربیت دانش‌آموزان برای دریافت فرهنگ کار مجاهدانه و تلاش فی سبیل‌الله است و از سپاه و بسیج انتظار داریم گروه‌های جهادی خود را وارد مدارس کنند و آموزش و پرورش نیز از این گروه‌ها استفاده کند.

 

محمدرضا عامریان ادامه داد: ۹ کارگروه در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر فعال است و این قرارگاه، تسهیلگر فعالیت این کارگروه‌هاست و نگاه ما به کارها، کار جهادی است و زمانی کار جهادی شکل می‌گیرد که مدیر و معلم، آستین بالا زده و وارد میدان کار و تلاش شوند.

 

او گفت: کارگروه اصلی قرارگاه، کارگروه رصد فعالیت‌هاست و مدیران کل باید استانداران و اعضای شورای اسلامی شهرها را بر سر طرح و پروژه ببرند و همه امکانات بسیج شود تا کارهای نیمه‌تمام به سرانجام برسد و طرح مولدسازی نیز در این راستا بسیار مفید است.

 

دبیر اجرایی طرح شهید عجمیان وزارت آموزش و پرورش افزود: مدرسه‌سازی فقط کافی نیست و خیران مدرسه‌ساز باید مدرسه یاری را نیز راه‌اندازی کنند و مراد از آن ، کمک در مسائل فرهنگی است و در این حوزه نیز به خیران و گروه‌های جهادی نیازمند هستیم و نیاز ما به کمک‌های فکری و فرهنگی، خیلی بیشتر از نیاز به اعتبارات است.